AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - Konarı İlkokulu

Konarı İlkokulu

Konarı Köyü / İSCEHİSAR / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; •Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, •Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, •Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, •Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.
Kaloriferli
Lojman
1 - kapalı
Ulaşım
Köy halkına ait minibüslerle veya cevizli yönünden gelen araçlarla ulaşım yapılmaktadır. Ayrıca Seydiler Beldesine ait servis araçlarıda ihtiyaca göre köyümüze kadar gelmektedir.
Konarı Köyü / İscehisar
İl Merkezi ile ilçe merkezi arası mesafe 22 km İlçe Merkezine 16 km